Bitkisel Menşeli Amino Asit İçeren Sıvı Organik Gübre
GARANTİ EDİLEN İÇERİK | w/w |
---|---|
Toplam Organik Madde | % 20 |
Organik Karbon | % 8 |
Organik Azot | % 3 |
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | % 3 |
Serbest Aminoasit | % 12 |
pH | 4-6 |
ENZİMATİK HİDROLİZ METODU İLE ELDE EDİLEN ÖZEL AMİNOASİT
Bitkilerde aminoasitler yapısına katıldığı hücre tiplerine göre sınıflara ayrılır.
Bu sınıflar;
1) AZOT EKİSİ GÖSTEREN VE VEGETASYONDA ETKİLİ OLANLAR
Azot döngüsü içerisinde azot yapısının parçalanması ile ortaya çıkan , azot dan beklediğimiz vegetatif etkileri meristem hücrelerin yapısına katılarak net bir şekilde gösteren aminoasitler L-Glutamik asit, Glutamin, Aspartik asit, Asparatin ve Okzalaasetik asitdir.
2) ÇİÇEKLENMENİN TEŞVİKİ VE DENETLENMESİ
Glutamik Asit, Sistein, Lisin, arginin, serin
3) MEYVE TUTUMU
Sistein, Glutamik Asit, Prolin, Lisin, Valine
4) RENKLENDİRME UYGULAMALARI
Glutamin, Alanin, Sistein, Metionin, Tyrosin
5) KÖKLENDİRME UYGULAMALARI
Triptofan, Threionin, Glutamin, Arginin, Lisin
6) MEYVE BÜYÜTÜCÜ UYGULAMALAR
Triptofan, Methionin, Arginin, Glutamin
7)ANTİSTRES UYGULAMALARI
Glisin ,Betain, Threonin, Arginin, Prolin, Serin, Valin
KULLANIM ALANI | YAPRAKTAN | DAMLAMADAN |
---|---|---|
SEBZE Domates, biber, kapya biber, salatalık, patlıcan, kavun, çilek, karpuz, patates, soğan, sarımsak, marul, ıspanak, lahana, havuç, kabak, karnabahar vb.. |
200 ml/100 L su | 3 Lt/da |
MEYVE AĞAÇLARI Elma, armut, kivi, portakal, limon, mandalina, şeftali, erik, kayısı, vişne, zeytin, üzüm, nar vb. |
300 ml/100 L su | 3 Lt/da |
TARLA Ayçiçeği, tahıllar, şeker pancarı, tütün vb. |
200 ml/100 L su | 3 Lt/da |
KESME ÇİÇEK | 200 ml/100 L su | 3 Lt/da |
TROPİKAL BİTKİLER Muz vb. |
300 ml/100 L su | 5 Lt/da |
- Stok: stokta bitti
- Model: bulova-3xl-ami
- Ağırlık: 3.00kg